Refurbished

Refurbished betekent ‘Gereviseerd’ in het Nederlands. In de IT- en computerwereld een bekende term, die al langer wordt gebruikt voor producten, die ná een eerste leven, een andere eigenaar gelukkig kunnen maken. Uiteraard worden de toestellen nauwkeurig onderzocht op schade en defecten. De afnemer ontvangt minimaal 6 maanden garantie. 

Bekijk de actuele voorraad. 

Duurzaam

PhoneDomain staat voor een duurzame samenleving en draagt hieraan bij door refurbished toestellen aan te bieden, die nog jaren mee kunnen gaan.

Mocht de reparatie van uw mobiel, iPad of tablet niet mogelijk zijn door prijs of levertijd?

 

Wij hebben een beperkt aantal (afhankelijk van voorraad) iPhone, Samsung en Huawei refurbished en gebruikte toestellen beschikbaar. U hebt 6 maanden garantie op de refurbished toestellen.

 

Ontdek de Toekomst van Duurzaamheid

met PhoneDomain

Bij PhoneDomainomarmen we de kracht van duurzaamheid. Wij geloven dat onze acties vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom bieden we met trots hoogwaardige ‘gereviseerde’ (refurbished) toestellen aan. Deze toestellen hebben een nieuw leven gekregen en staan garant voor jarenlang gebruik, terwijl ze de planeet beschermen.

 

Waarom Kiezen voor Refurbished?

Wanneer uw mobiele telefoon, iPad of tablet een probleem heeft en de kosten voor een nieuwe telefoon uw budget te boven gaat, dan hoeft u zich geen zorgen te maken. PhoneDomain biedt een breed assortiment aan van gereviseerde (refurbished) toestellen van topmerken zoals iPhone, Samsung en Huawei. We begrijpen dat duurzaamheid niet ten koste mag gaan van kwaliteit en daarom bieden we

6 maanden garantie

Onze gereviseerde toestellen worden geleverd met een zekerheidsgarantie van 6 maanden. Uw gemoedsrust is voor ons van het grootste belang. 

Grondige controle

Elk toestel wordt zorgvuldig geïnspecteerd en getest op cruciale aspecten, waaronder de batterij, Face ID, camera, touch-functie en vingerafdrukscanner. Alleen de allerbeste toestellen verdienen een plekje in ons assortiment. 

Duurzaamheid voorop

Elk toestel wordt zorgvuldig geïnspecteerd en getest op cruciale aspecten, waaronder de batterij, Face ID, camera, touch-functie en vingerafdrukscanner. Alleen de allerbeste toestellen verdienen een plekje in ons assortiment. 

Ontdek de toekomst van duurzaamheid

Bij PhoneDomainomarmen we de kracht van duurzaamheid. Wij geloven dat onze acties vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom bieden we met trots hoogwaardige 'gereviseerde' (refurbished) toestellen aan. Deze toestellen hebben een nieuw leven gekregen en staan garant voor jarenlang gebruik, terwijl ze de planeet beschermen.

Bij PhoneDomain streven we naar een duurzame samenleving en we nodigen u uit om met ons mee te gaan op deze reis. Kies voor kwaliteit, kies voor duurzaamheid, kies voor PhoneDomain!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek onze prachtige selectie van gereviseerde toestellen die niet alleen goed zijn voor u, maar ook voor de wereld om ons heen. Samen creëren we een groenere toekomst.

Bekijk de actuele voorraad. 

 

PhoneDomain

Oostermeent Noord 194 1274 SH Huizen
Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag – Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Bel of Whatsapp ons:
T: 035 785 28 73
M: 06 41 26 71 82