Reparaties

Schermreparatie

Het scherm is een kwetsbaar onderdeel van de mobiele telefoon. Om die reden adviseren wij u uw telefoon goed te beschermen. Bijvoorbeeld met een hoesje (zie accessoires) en met een glasplaatje. Mocht, ondanks deze voorzieningen, het scherm toch beschadigd raken, dan kan PhoneDomain het scherm van uw toestel vervangen.

Achterzijde en behuizing vervangen

Een flinke val van het toestel kan tot gevolg hebben dat de achterzijde en/of de behuizing ingedeukt raakt of op een andere manier beschadigd. Daardoor zou het toestel minder goed kunnen gaan functioneren. Door de achterzijde geheel te vervangen kan het toestel weer een flinke tijd mee. U krijgt een garantie mee van 6 maanden op de reparatie.

Accu-mobile-2

Accu vervangen

U merkt dat uw mobiele telefoon steeds vaker opgeladen moet worden. Dit is irritant, omdat u niet altijd in de buurt bent van een stopcontact of u heeft geen oplader bij de hand. Uw toestel valt dan uit en u moet hem weer helemaal opstarten. De oplossing is dan vaak om te vragen of het mogelijk is de batterij te vervangen. Het is dan weer een verademing als uw telefoon weer gewoon verbonden blijft.

laadcontact-1

Laadconnector vervangen

Het komt vaak voor dat de laadconnector (laadpunt), door het vele gebruik, het niet meer goed of helemaal niet meer doet. De batterij laadt dan heel langzaam op of helemaal niet meer.

PhoneDomain repareert of vervangt de laadconnector, zodat u met de juiste oplader weer een goed functionerend toestel hebt.

earspeaker-1

Ear speaker en loudspeaker vervangen

Net als andere onderdelen kunnen de speakers defect raken. Deze kunnen eenvoudig vervangen worden door PhoneDomain en geeft u weer het plezier van het luisteren naar uw geliefde muziek bijvoorbeeld.

camera-mobile-vervangen-1

Camera voor en achterzijde vervangen

De meest gebruikte camera zit aan de achterzijde. Wanneer deze defect raakt is het heel vervelend als leuke situaties niet in beeld gevat kunnen worden. Bij PhoneDomain vervangen we de camera snel en goed.

Samsung Reparatie PhoneDomain

Waterschade herstellen

Uw toestel kan in het water geraken, bijvoorbeeld bij toiletgebruik. Vanuit de broekzak achter kan de telefoon zo in de wc vallen bij een zittende beweging. Of u bent wat onhandig bij de vijver, in het zwembad of aan het strand. PhoneDomain herstelt de waterschade!

Hoesjes PhoneDomain

Data overzetten

U heeft een bestaand toestel en u wilt dat de gegevens (data) overgezet worden naar een ander toestel. PhoneDomain bespreekt met u, welke gegevens overgezet moeten worden en voert dat uit.

Charger Lightning Cable PhoneDomain

Installatieprobleem

Soms zijn installatieversies niet goed afgestemd op de bestaande hardware. PhoneDomain onderzoekt het probleem, analyseert dat en doet u een voorstel voor de oplossing.


PhoneDomain

Oostermeent Noord 194 1274 SH Huizen
Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag – Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

Bel of Whatsapp ons:
T: 035 785 28 73
M: 06 41 26 71 82